dilluns, 27 de desembre del 2010

Això s'acaba

Aquest és l'últim post del Mongetes Mutants... per sempre? NO!! No tindreu aquesta sort (passa que ara venen dates que no conviden a escriure perquè tens massa feina en altres... ehem! coses...)

Segur que esteu pensant:
«Oh, no! Ara ens fotrà un rotllo explicant tot el que li ha passat durant aquest any 2010!»
«Vols dir?»
«Segur! Ja veuràs: ens explicarà no sé què d'un cine i d'uns pins, i que s'ha hagut de posar unes ulleres, i que ell no va votar a CiU a les eleccions, i després ens començarà a fer una tesi electoral sobre el seu pensament polític per acabar dient alguna parida sobre la vida a Barcelona, i que si en un pis d'estudiants s'hi viu molt bé, que a la universitat no treballa massa, que a l'estiu va fer calor, que no va poder anar a La Patum perquè va anar a no sé quin concurs de televisió, etc.»
«Coi! Que ets la seva Pilar Rahola particular?»
«Jo?»
«Sí, dona! Sembles la seva biògrafa!»
«Ai! Calla i vigila detingudament aquest vídeos que hi ha enllaçats més avall. M'ha dit que ha demanat unes senzilles paraules a uns amics... I per cert! També m'ha dit que per anar bé i seguir el joc d'aquest post, primer miris el vídeo amb el número 1, i després el vídeo amb el número 2; i que un cop ho hagis fet, continuïs llegint una mica més avall»








En nom de tots els components d'aquest bloc (això sempre queda bé dir-ho, encara que sigui mentida; ja que, i de moment no ho ha desmentit wikileaks, aquest bloc només el porto jo): MOLT BON ANY NOU!

Espero, sincerament, que en gaudiu d'allò més i que continueu llegint el Mongetes Mutants, un bloc que encara no sé de què va.

3 comentaris:

  1. CAL que també aparegui la Pilar Rahola aquí? Aquesta dona és omnipresent XD!!

    ResponElimina
  2. A mi em sona una mica "déjà vu"; una mica Mariacistellerenc.
    Però, bé. Done'm-ho per bo Genís.

    Bon Any Nou a tots els llegidors.

    ResponElimina
  3. No t'enganyaré, si no fos perquè la sra Maria Cistellera (sempre avançada al seu temps) va fer servir aquests vídeos, jo no els hagués pas posat.

    ResponElimina